One night can be life changing

“One night can be life changing”. Want jouw nachtrust bepaalt hoe je de uitdagingen van de volgende dag tegemoet gaat. Een slaapmeubel van uitmuntende kwaliteit is dus onmisbaar. Henson Design legt je ’s nachts in de watten, zodat je overdag je dromen kan waarmaken.

7 exclusieve troeven

Op een voetstuk
Luxe zit soms in de details; ga dus voor bedpootjes die de look van je bed helemaal af maken. Henson Design biedt verschillende stijlen en materialen, van vierkant in metalen uitvoering voor een strak ontwerp, tot hout en rond voor een gezellige en warme sfeer. Voor net dat tikkeltje extra kies je een onderstel uit de designreeks.
Top, zo’n Twintopper
De Twintopper is een topmatras die exclusief voor Henson Design werd ontworpen: ruim 12 centimeter dik en beschikbaar in latex of koudschuim uitvoering, het ene voor nóg soepeler comfort dan het andere. Bovendien draai je de Twintopper naargelang het seizoen.
Licht in het duister
Elk Henson Design luxe bed is standaard uitgerust met praktische in- en uitstapverlichting die automatisch in werking treedt bij beweging naast het bed. Handig helder in het donker, en subtiel genoeg om je partner rustig verder te laten soezen!
Allesbehalve kort van stof
Een gepersonaliseerde boxspring? Kies het materiaal en de kleur van je nieuwe Henson Design set uit ons gamma exclusieve kwaliteitsstoffen. Als je bovendien wil dat er geen vuiltje aan komt, ga dan voor de kwaliteiten Excalibur of Camelot met vuil- en vochtwerende eigenschappen. De nagelnieuwe look van je bed blijft behouden!
Unieke matrassamenstelling
Een exclusieve binnenkern: het unieke hoog-laag pocketveerbinnenwerk van de Henson Design matrassen. Door de wisselwerking tussen hoge en lage veren, worden tijdens het liggen zowel de lichte als zwaardere drukpunten van je lichaam perfect ondersteund.
Elektrisch comfort
Ook wie elektrisch slapen verkiest, kan zich zorgeloos neervlijen in een Henson Design luxe bed. Weg met hinderlijke snoeren, de elektrische Henson bedien je draadloos. Het binnenwerk van pocketveren beweegt moeiteloos mee volgens de vorm van je verstelbare bed. Bovendien zorgt een vijfde buigpunt in de bedbodem voor een extra kussenfunctie, en dus nog meer comfort!
Van eigen bodem
Alle Henson Design luxe bedden worden met de hand vervaardigd in ons Belgisch atelier. Van het eerste concept tot het bed in jouw slaapkamer.

LOUISE DUMONT

"Elke ochtend opnieuw lijkt het alsof ik overnacht heb in een luxe hotel. De kwaliteit van mijn nachten is zoveel verbeterd sinds mijn Henson Design aankoop."
Tevreden klant, Louise